Om Tango Amor

Vi erbjuder kurser, privatlektioner, social dans och evenemang i argentinsk tango för privatpersoner och företag.
Ernesto Garzón startade sin tangoverksamhet i Stockholm 2005, efter en längre tids vistelse i sin födelsestad Buenos Aires. 2012 träffade Ernesto sin dans- och livspartner Lilly Unkic och tangoverksamheten som tidigare hetat Tangazo (som på spanska betyder "megatango") bytte namn till Tango Amor 2013 då de väntade sin första tangobebis.

Mål

Vi vill sprida kärleken till den argentinska tangon. Vi vill inspirera människor till att njuta av dans, musik och kultur. Vi vill bidra till att utveckla tangon för de som redan kan, och få fler att upptäcka detta – av UNESCO klassade – immateriella världsarv

Vision

Vår vision är att dansa världen bättre. Vi vill berika vårt medmänskliga existentiella behov av kultur, men också använda kulturen som ett verktyg för verklig förändring.

Dansa världen bättre

Vi har sedan starten gett bidrag till olika sociala verksamheter såsom Proyecto Pereyra – ett ekologiskt projekt i Buenos Aires, Abrigos arbete för utsatta kvinnor i kåkstäder i Rio de Janeiro, Future Hope Baby Center – ett barnhem i Nairobi,  FN:s flyktingorgan UNHCR och aktiviteter för ensamkommande flyktingbarn i Stockholm.
Om Tango Amor
_______________________________________________________________________________________________________________________________________________